Hommikud, raadio, telekas ja ajalehed. - Creativity Catcher

Silmad lahti, voodist välja, nägu veega üle, hambad puhtaks, riidesse, meik ja tööle. Sellised nägid välja mu tööpäeva hommikud. Vahel harva panin käima ka raadio, aga kuna ma ei seedi üldse hommikuti raadiost mingit mõttetut möla, siis tavaliselt asendas seda mõni hea CD. Televiisorit ei olnud ma ka hommikuti käima pannud, kuidagi mõttetu jura tundus.

Kiirustamised ei ole mulle kunagi meeldinud, aga ma ei ole oma uneaega raisanud ka söömise peale. Kui kellegagi koos oli võimalik hommikut veeta, siis ikka meeldis paar ampsu teha. Aga üksi- peaaegu mitte kunagi.
Hommikute fänn nagu ma olen, on mulle alati hommikuti seltskond meeldinud. Kuidagi palju rõõmsam on olla ja saab kellegagi seda hommikuvõlu jagada:)

Niisiis:
Silmad lahti, hommikukallistus ja -musi, voodist välja, silmad veega üle ja hommikusööki valmistama. Ingmar paneb teleka käima ja koos temaga sööme hommikutelevisiooni või multifilme vaadates kõhud täis.
Telekas eksole- jah, iga asi muutub ja nüüd olen harjunud isegi üksi olles hommikuti teleka käima panema. Ka mõne võileiva teen vahel, kui üksi olen. Aga loomulikult on seltsis ikka segasem.
Hambad puhtaks, riidesse ja tööle. Koos Ingmariga autoga minnes kuulame raadiot. Ingmar on üldse suur Raadio 2. fänn ja mind ka sellega nakatanud. Raadio kuulamise vastu ei ole mul enam midagi ja isegi mitte hommikuti. Raadio 2. saade Silmad Lahti on täitsa lahe ka, päris palju lasevad head muusikat.

Aga ikkagi ei saa ma ühest asjast aru. Miks on vaja raadios rääkida, mida ajalehed kirjutavad? Eriti veel sellest, mida kirjutab Kroonika või Just? Kui ma ikka nende ajakirjade fänn olen, siis ostan need niikuinii ja kui ei ole, siis järelikult mind ka ei huvita, mida seal kokku jahvatatakse. Ja siis ajalehtede kohta- nad kirjutavad ju kõik enam- vähem ühte seda sama ja iga normaalne inimene vaatab päeva jooksul läbi kasvõi korragi näiteks Postimees online ja saab ainuüksi pealkirjade järgigi teada kogu ilmaelu kohta. Milleks kulutada selleks eetri aega, et lapata läbi kõik ajalehed ja kommenteerida nende sisu? Võibolla see mind nii väga ei häirikski, kui nad ei teeks seda just sel ajal, kui me tööle läheme ja raadiot kuulame.
Suvereziimi ajal läksime tööle üheksaks ja seega kuulasime raadiot peaaegu tund aega hiljem. Saatejuhid lappasid mingit eneseabi raamatut ja iga päev rääkisid selle erinevatest peatükkidest. Umbe huvitav oli ja mind paelus küll. Märkamatult jäin raadiot kuulama. Tähtis ei olegi, mis raamat see oli, point on selles, et see kuidas nad rääkisid ja arutlesid ja nalja viskasid.
Ajalehtede sisu lugedes vist eriti palju ise fantaseerida ja naljatada ei saa…
No hää küll, täna sain tänu sellele, et räägiti äripäeva sisust, teada termini Nähtamatu Käsi. See olevat turumajanduse termin ja tähendavat, et turg reguleerib ennat ise. Huvitav teada jah, aga no kuulge- üks kasulik inf kahe kuu jooksul ei tähenda veel selle rubriigi vajalikkust.’

Ma tean, et te ei ole minuga nõus, aga ma iseendaga olen ja tahtsin selle hinge pealt välja rääkida:D

Ilusaid hommikuid!