Issist ja sünnipäevast! - Creativity Catcher

Sünnipäev on üks vahva päev. Minu arvates ikka üks kuradi eiriline päev, mille puhul peaks ennast küll maailma kõige rõõmsamate inimeste sekka lugema:) Sest sellel päeval sa ju sündisid!!! mõtle vaid- sina sündisid, mida sa ilma selle sünni päevata üldse siin vahiksid?!

Issi Mihkel on üks vahva mees. Põhimõtteliselt ka põhjus minu eksistentsiks ja mis tolku oleks mul sünni päevast, kui mul ei oleks issit. Just teda jah!!! Ta on peaaegu et maailma kõige lahedam mees…peaaegu sellepärast, et midagi pean varuks jätma ka ju oma elu armastuse jaoks:D Kui prints valgel hobusel juhuslikult kuskilt peaks kunagi tulema:P
Aga üks väheseid mehi on ta küll, keda ma armastan. Ja mitte ainult selle pärast, et ta mu issi on. Selleks on põhjusi palju: ta on minu emme mees, ta on minu õdede-venna isa, tal on maailma parim huumorisoon ja ta oskab maailma kõige mõnusamalt pahurdada, vahel isegi tüütult nokkiv olla:P
Temalt sain kaasa kettaheitesoone ja aktiivsuse. Tänu temale oskan hinnata elemantaarset viisakust ja olen saanud natuke nagu “vanakooli naisterahva” koolituse ehk siis näiteks, kui mees mind esimesel kohtingul ikka esimesena uksest sisse ei lase, siis olgu tal nii palju häid omadusi kui on- see jääb kripeldama ikka.

Eeskuju missugune!!!
Ja vat sellel vahval eeskujul ongi täna sünnipäev. Vanust ei hakka kirjutama, sest see ei ole hetkel tähtis. Hetkel on tähtis kõik, mis ühe õige sünnipäeva juurde kuulub- suured ja südamlikud õnnesoovid, lilled, tort, shokolaad ja vahuvein!!! Ja no kui veab siis saab kartulisalatit ka:)

Palju õnne kallis issi!!!