2021-tee sellest enda parim aasta! - Creativity Catcher

Aastalõpu postituses ma pikka juttu ei tee. See on tavaliselt aeg, kui olen arvutist rohkem eemal ja veedan aega oma perega. Seekord võtsin ka aja ja meisterdasin valmis ühe visuaali. See on päris mahukas ja tundub esmapilgul kirju, aga kui järjest süveneda, siis on selles oma lihtne loogika olemas. See on visuaal eesmärkide seadmiseks. Ja mitte ainult suurte eesmärkide, vaid iga eluvaldkonna peale mõtlemine. Tegin selle nii, et saab printida välja ja käsitsi täita või siis otse arvutis täita. Visuaali saad kasutada nii aasta suuremate eesmärkide seadmiseks kui igakuiste pisemate eesmärkide jaoks. Näiteks on sul suurem eesmärk aasta jooksul 1200 eur investeerida, siis igakuiselt on eesmärk 100 eur investeerida. Või on sul näiteks aasta eesmärk oma aed korda teha ning igakuiselt paned väiksemad eesmärgid, mida järjest ära teha- istutad mõne puu, tee uue lillepeenra jne. Talvel võibolla ei ole sinna midagi kirjutada, sest aed on lumeall. Ja see on ok, sest iga kuu ei peagi olema uued eesmärgid või üldse mõnes valdkonnas eesmärki.

Ning visuaalil on kaks versiooni: loovam- liikuv ning töölehe stiil. Vali enda lemmik.

Täitmisel on peamine hoida lihtsust ehk kirjutada iga valdkonna juurde pigem ainult 1-2 asja, millele keskenduda. Meil on elus nii palju rolle ja nüansse, millele igakuiselt tähelepanu pöörata ja kui oleme saanud seada väikesed eesmärgid, siis on lihtsam liikuda suurte eesmärkide suunas. Või hoida rahuldustpakkuvat seisundit ja lihtsalt teada, et selle valdkonnaga on kõik hästi 🙂

Soovin teile ilusat aasta lõppu ja lõbusat ning arukat eesmärkide seadmist! Positiivset hoiakut, teravat silma ning julget sammu uude aastasse!