E-kursus tulekul! - Creativity Catcher

Ka meie ei pääse e-maailmast ja praegusel ajal tuleb oma teadmised anda edasi isiklikku kontakti tegemata. Eriti, kui oled ise kodust kaugel ja enamus koolituste kliente on kaasmaalased Eestist.

Ma ei saa tulla teie juurde, aga ma saan tuua teieni enda superoskuse- õpetada ja kasutada teadlikku kritseldamist ehk visuaalset lihtsustamist.

Olen viimasel ajal olnud usin töömesilane. Täiskohaga kodukoka, laste koduõpetaja ja kaugõppes üliõpilasena olen filminud ja materjale koostanud, et tuua teieni enda teadmised ning oskused. Kohe-kohe saab kasutusvalmis Eesti esimene ja ainulaadne e-kursus teadliku kritseldamise põnevasse maailma. Tegu on baasoskuste omandamisega, kuid nii mõnestki moodulist võib leida uut hingamist ja tuge juba varasem õppija.

Kindlasti ei saa vähetähtsustada minu abilise, abikaasa Ingmari osalust ja olen õnnega koos, et tema igapäevatöö ning superoskus on kõik see, mis veebimaailmaga seotud. Ilma temata ei oleks seda kõike nii ruttu ja mängleva kergusega sündimas.

Siin väike “tiiser” visuaalina, et millest e-kursus koosneb. Esimestel huvilistel pliiatsid juba sügelevad. Kas sina oled ka kambas?

Kursus saab olema minu e-poes.